Disneyland fast för vuxna...

Det är så vi vill beskriva Las Vegas. Det finns så himla mycket att göra och se på. Känns som om man går i en sagovärld när man strosar på strippen. Har tagit en stor rundtur bland några av de många hotellen här. Här skulle man nästan tro att vi är i själva Venedig.


Var även tvungen att fota hotellet utifrån och jag ska säga er att det inte är litet.


Vi strosade kring på strippen och jag beundrade alla hotell och dess detaljer. Man knappt förstå hur pass utarbetat hela konceptet är med olika teman och dylikt. Till och med mellan hotellen är det gömda högtalare i buskarna som spelar lugn och fridfull musik. Allt för att inte stressa.


Vi besökte hotellet Tresure Island som har ett pirat tema. Blev helt frälst utav denna motorcyckeln, undra om man kan köra med den på riktigt?


Konstigt nog ser det inte ut att vara långa avstånd mellan hotellen, men det är det! Så vi tog en såkallad Tram (ett tåg) från The Mirage till grannhotellet Treasure Island.


När vi kom tillbaka till hotellet var lite sugna på fika. Kalle valde Cream Brulé, men jag skulle givetvis ha en chokladkaka. Tyvärr glömde jag bort vilket land vi befinner oss i. In America everything is oversized. Orkade givetvis inte ens äta upp halva.


Vi kom också på att vi hade glömt att utforska våningen med alla butiker på vårt eget hotell. När vi kom upp möttes vi av det mest fantastiska vi har sett. Jag och Kalle tittade upp mot himlen och kommenterade vilket perfekt väder det var ute. Det tog inte många sekunder innan vi kom på att himlen var en takmålning. Så underbart vackert och mysigt.



På kvällskvisten blev det ännu en liten utflykt nämligen till det berömda hotellet The Bellagio. Givetvis missade vi fontänföreställningen, men vi får ta det imorgon. Istället blev det en rundtur i hotellet/ casinot. Allting var klätt i guld och glas. Här i Vegas är det ena hotellet mer exclusivt än det andra.


Innan vi gick bort till Ceasars Palace var jag tvungen att ta ett kort på mini Eiffeltornet utanför hotell Paris. Man kan nästan säga att alla storstäder är samlade i en och samma stad :)


Nu blev det sent igen och det är dags att ta på sig nattmössan. Vi har inte riktigt bestämt oss vad vi ska göra imorgon. Vi får väl se vart ödet tar oss haha...

Love Stina

Kommentarer
Postat av: mami

Ohhhh, så roligt att få följa era upplevelser!!! Jag minns allt det du skriver om från vår resa och återupplever känslan återigen fast det var ett tag sen ;) Fina bilder och detaljerad sammanfattning. Ha en fortsatt skön semester. Jättekramar från oss

2009-01-15 @ 19:43:28
Postat av: Kerstin

wow...Vilka bygnader och vilken miljö...Kul med alla bilder..puss och kram...have fun

2009-01-15 @ 21:49:48
Postat av: Nettan (fd arb.kamrat)

Hej Stina!!

Det verkar vara en helt underbar resa ni är ute på! Kul att se vad ni gjort!! Bröllop också kanske ;)??



Ha en fortsatt härlig semester!!



Kramkram

2009-01-16 @ 09:10:30
Postat av: mobro

Oooootroligt fina platser ni besöker och väldigt fint ni beskriver allt. Man kan faktist känna att man är med hela tiden...puss

2009-01-17 @ 09:45:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0