peppning...Nu inför beach 2009 har jag fått fnatt. Visserligen håller jag mig inte till schemat så hårt som jag borde göra, men har jag tid så gör jag det. Men en dag som denna när solen skiner och man redan har varit ute på en lång promenad så lockar den slanka kroppen, men motivationen kan ibland falna och jag trivs fint i min soffa. Tacka alla träningsbloggare där ute! Lite rolig läsning och motivationen skjuts upp till skyarna. Nu har träningskläderna åkt på och gymmet väntar :)

Love Stina 

Britney till SverigeNu är det klart. Popprinsessan ska göra ett Sverige besök. På hennes officiella hemsida raddades hennes kommande Europa turné upp.
Tänk så glad man kan bli. Startar upp datorn och förstasidan är msn:s hemsida. Som huvudrubrik: Britney kommer till Sverige! Yeah tänker jag, den 13/7 är uppbokat och klart så nu ska man bara vänta på att biljetterna ska släppas och sen blir det roadtrip. Jag är absolut ingen koncert människa, men jag har sagt att om Britney kommer till Sverige ska jag dit. Har aldrig varit ett direkt fan av henne, men hennes nya album är super och vilken comeback hon har gjort och det ska hon ha cred för!

Hoppa i bikinin och packa väskan sen ska det njutas av sol för resten av dagen!

´By Stina

RSS 2.0