Det ska vara Kalle till det....

Som sagt mycket underliga saker kan hända under en resa och denna är inget undantag. Som alla vet har vi hyrt en fin bil som man ska vara rädd om. Och visst är vi rädda om den, men Kalle gjorde en liiten miss nu mot kvällskvisten. Vi har kört bil i över sex timmar då Kalle plötsligt känner hur det klibbar fast i sätet. Han har satt sig i sitt eget tuggummi!! Han skulle spotta ut den i snusdosan, men har antagligen missat. Vi fick jätte panik. Byxorna var ju inget problem, men hur skulle vi få bort det från skinnsätet utan att förstöra det. Stannade vid nästa mack och handlade på oss trasor och två olika medel just för skinnklädsel. Efter mycket gnuggande gick det bort och vi kunde pusta ut, inget förstört. Däremot blir byxorna en annan historia :)

Vi kom inte iväg från Vegas förrän kl tre. Vi skulle checka ut tolv sen skulle det hinnas äta frukost och shoppa lite till på Ceasars Forum Shops. Jag glömde också lägga till en bild på en riktig godsak. En Chokladfontän på The Bellagio. Man kan inte undgå att bli sugen :)


Det blev frukost på Planet Hollywood på Ceasars Forum Shops...Och därefter lite shopping för Kalles del :) Jag inhandlade en lien leksak till min Ipod på Appel Store nämligen en FM sökare så att man kan lyssna på Ipoden i bilen. Vi fick inte in några bra radio kanaler när vi körde till Vegas och nu när vi skulle köra längre blev detta ett ypperligt tillfälle att köpa en sådan.


Bättre sent än aldrig. Men vi kom iväg till slut och såg fram emot en åtta timmar bilfärd :)


Vi körde mot solnedgången som var undebart vacker i Mojaveöknen.


Efter sju timmars bilfärd och tuggummi bortagning är vi nu jätte trötta och har därför tagit in på ett hotell: Holliday Inn Express som ligger ca: 1 timme från San Fransisco. Inte samma standard som i Vegas, men mysigt litet hotell i alla fall. Och med gratis internet så det är inte fy skam :)


Ser fram emot imorgon då vi anländer till vårt andra resmål. Blir dock lite spännande eftersom vi inte har bokat något hotell ännu, men det är halva charmen :)

God morgon och jag ska sova gott!
Love Stina

Kommentarer
Postat av: Tatamama

Ha Kalle mint unokám velem autozott volna gyerekkorában lehet hogy most nemtörténtvolna meg a rágogumis "baleset". Jo hogy sikerült kitakaritani. pusz .és további kalandokat, tatamama.

2009-01-18 @ 12:22:25
URL: http://byztina.blogg.se/
Postat av: mobro

Hehe...morfar har rätt om tuggumit...eller hur? Ni var i alla fall duktiga att kunde plocka bort den. Fina bilder har ni tagit, hoppas att trivs också. Ha en fortsatt trevligt vistelse. Pika/Dika

2009-01-18 @ 16:35:33
Postat av: mami

2009-01-18 @ 23:43:45
Postat av: mami

oj, nu var jag för snabb och skickade en "tom kommentar"... så bra att det löste sig med tugggumit och/eller sätet :), sånt kan hända men ingen katastrof... ha fortsatt kul. Puss o kram på er!

2009-01-18 @ 23:47:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0