Tiden går snabbt när man har roligt


Det blev inte många bilder igår, enbart tre stycken. Jag tänkte att jag i allafall kan lägga upp de. Hotellet som vi bor på i LA. Jätte mysigt hotell i hjärtat av hollywood.


Utsikten från vår balkong. Man kan skymta Hollywood skylten. Tyvärr är vädret trist och tråkigt, men man får göra det bästa utav situationen. Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder, eller vad det nu brukar vara :)


På motorvägen påväg till Chinatown såg vi en buss full med fångar körande förbi oss. Det är bara sånt man ser på filmer så jag var snabbt framme med kameran. Och vår nya resväska fick åka med som passagerare. Han blev bortglömd i bilen efter inköp :)


Hotellrummet ser ut som ett bombnedslag med påsar överallt. Måste organisera och packa ihop. Utcheckning klockan tolv och sedan ska tre timmar fördrivas innan vi ska lämna tillbaka den fina bilen och checka in på flygplatsen. Nästan två veckor har sprungit iväg, kan knappt förstå. Känns som om det var igår vi landade. Men det ärväl så ; Tiden går snabbt när man har roligt. Kommer bli en lång dag. Vi är inte hemma förräns söndag kväll klockan 20.30. Bara till att bita ihop och sova genom hela flygresan hem :)

Love Stina

Kommentarer
Postat av: mami

vad menar du???? glömde ni er nyinköpta väska? var? det är kanske bara på skoj...noja, vi pratar när ni é hemma...ni har säker tusen saker att berätta om. Kram från oss

2009-01-25 @ 00:48:10
Postat av: mobro

Halloj...mycket har ni gått igenom...fint resa, mycket har hänt under dessa 12 dagarna. skönt att hela resan gick som planerat och ni är snart hemma igen. Som vi förstår så har ni blivit av med det fina resveskan...hoppas att det löser sig ändå. ja..välkomna hem. puss o kram, Pika o Dika

2009-01-25 @ 10:52:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0